news-details
Ekonomija

I Morsko dobro komunicira sa strankama posredno

Od ponedeljka, 16. marta Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore (Morsko dobro) , rad sa strankama obavalja posredno, putem centralne telefonske linije +38233452709 i/ili putem e-mail adrese jpmdcg@t-com.me.

Iz Morskog dobr anavode da je ovaj režim rada u skladu sa privremenim mjerama i preporukama Nacionalnog koordinacionog tima za zarazne bolesti (NKT) i Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

-Molimo stranke i zainteresovane građane da se pridržavaju donijetih mjera i preporučujemo da se o svojim zahtjevima informišu putem naznačene telefonske linije i/ili e-mail adrese. Stranke koje su u proceduri otkupa ili predaje dokumentacije po Javnim pozivima za davanje u zakup kupališta i ugostiteljskih terasa, takođe molimo da se prvo informišu na kontakt telefon +38233452709-piše u saopštenju za javnost Morskog dobra.

Prema istim navodima, javna otvaranja ponuda biće održavana regularno, u konferencijskoj sali hotela ‘Blue Star’ i to “u manjim grupama, u skladu sa preporukama NKT i Instituta za javno zdravlje Crne Gore”.